Cursussen voor
(aanstaande) Ouders

Voor (aanstaande) Ouders

Als gynaecoloog weet ik maar al te goed dat niet alle zwangerschappen en bevallingen probleemloos verlopen, en heel vaak zijn interventies wenselijk of complicaties onvermijdelijk. Maar zelfs dan – juist dan – kan hoe je wordt begeleid door zorgverleners een wereld van verschil maken. Het verschil tussen een empowerende, positieve ervaring, versus een nare of zelfs traumatische ervaring.

Gelukkig kan je als zwangere vrouw (en partner!) ook zelf veel doen om te zorgen dat je goed bent voorbereid. Op verschillende scenario’s en met realistische verwachtingen. Met een open mindset en vertrouwen dat jullie samen de bevalling aankunnen, hoe deze ook loopt. Én met een super goed bevalplan. Beval Beter helpt je hierbij!

En als het dan tóch anders loopt? Ook dan is Beval Beter er voor je. Met informatie en manieren om je te helpen je nare ervaring te verwerken en de juiste hulp te vinden als je daar behoefte aan hebt.

Neem ook eens een kijkje op de website van de Stichting Bevallingstrauma. Hier vind je o.a. veel informatie over het verwerken van je bevalling en tips voor als je opnieuw zwanger bent.

© 2024 Beval Beter