Waar mijn MISSIE vandaan komt..

Dr. Claire Stramrood
  | 
15 juli 2021

Al jaren doe ik onderzoek naar bevallingsgerelateerde PTSS en trauma. Eerst voor mijn promotieonderzoek vooral naar hoe vaak dit voorkomt en bij wie, en de laatste jaren steeds meer naar preventie en behandeling. Met regelmaat geef ik ook les aan de opleidingen voor verloskundigen, gynaecologen en verpleegkundigen, en steeds vaker gaat dat over wat wij als zorgverleners kunnen doen om bij te dragen aan een positieve bevallingservaring. Als voorzitter van de commissie die de landelijke richtlijn ‘Bevallingsgerelateerde PTSS’ heeft geschreven ben ik ook heel blij (en trots!) dat dit onderwerp nu onderdeel is van standaard beleid.

Ik vond het méér dan tijd om al mijn kennis en ervaring te bundelen op deze website en in de scholingen die ik geef.

Artikel uit de categorie:
Geen categorie

0 Reacties op "Waar mijn MISSIE vandaan komt.."

Geef een reactie op dit artikel

© 2022 Beval Beter